Camping

Wat goed dat U ons heeft gevonden !

Een kleinschalige camping met 15 staanplaatsen, centraal gelegen in het heuvelland met mooie vergezichten. De boerderij camping ligt in het mooiste stukje van Zuid-Limburg, een plek die nog niet zo bekend is in het toerisme, maar eenmaal gevonden, blijft het een mooie herinnering om nooit meer te vergeten. Een mooie natuur met heuvels en wandelwegen.

Trintelen ligt 10 minuten met de auto of openbaar vervoer naar centrum Heerlen of Gulpen, 20 minuten naar Maastricht  en 4 minuten naar het dorpje “Simpelveld”, waar alle voor de hand liggende winkels aanwezig zijn.

De camping is een mooie groene weide met de staanplaatsen aan de rand van de weide en in midden een vrije ruimte met vergezicht voor iedereen.

De mensen met een verstandelijke beperking verzorgen samen met de begeleider, de dieren, onderhouden en verrichten de taken op de camping.

 

 

Faciliteiten

  • 15 seizoensplekken
  • Parkeergelegenheid naast de kampeerweide, gelegen naast uw plek.
  • Sanitaire voorzieningen: 2 toiletten, 2 douches, 2 wastafels, stortbak voor chemisch toilet, dames en heren gescheiden.
  • Werkblad met dubbele spoelbak voor de afwas met warm water. Het is niet toegestaan om andere was gelegenheden hiervoor te gebruiken zoals kleding. Hiervoor hebben we een wasmachine.
  • Elke standplaats beschikt over 6 ampère stroomvoorziening
  • Gratis Wi-Fi
  • Elke staanplaats heeft een eigen stroom aansluiting, verlengkabel meenemen.
  • 2 watertap punten op de camping

Omgeving

In ons gehucht en omliggende dorpen ziet u de typisch Limburgse boerderijen en woningen met mooie natuureigenschappen en oude cultuur bezienswaardigheden. Verder kent het dorp een eet en drink gelegenheid, genaamd “de Bernardushoeve”. De bushalte is 20 meter vanaf de camping richting Heerlen en Gulpen. Vandaar kunt U met de trein of bus naar Maastricht en Aken.

De boerderijcamping ligt aan de voorkant van ons erf. Aan de achtergelegen weide staan de paarden.

Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen is volop gelegenheid voor. Zuid Limburg kent veel holle wegen, onverharde en verharde wegen voor voldoende fiets- en wandel gelegenheid. Trintelen ligt op de mergellandroute.

Activiteiten en evenementen rondom onze boerderijcamping:
Ga voor actuele informatie over evenementen, activiteiten of bezienswaardigheden in Limburg naar de website van www.vvvzuidlimburg.nl/routes